👤

- 24+[-100+(-28+36)+24=​

Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

- 24 + [- 100 + (- 28 + 36) + 24]

= - 24 + (- 100 + 8 + 24)

= - 24 + (- 92 + 24)

= - 24 - 68

= - 92

Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, vă rugăm să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la lista de favorite!


Ze Learners: Alte intrebari