Răspuns :
1 + {2 x [3+ ( a - 4) * 5]:6} * 7 = 8
{2 x [3+ ( a - 4) * 5]:6} * 7 = 8 -1
{2 x [3+ ( a - 4) * 5]:6} * 7 = 7
2 x [3+ ( a - 4) * 5]:6= 7 : 7
2 x [3+ ( a - 4) * 5]:6= 1
2 x [3+ ( a - 4) * 5]= 1 × 6
2 x [3+ ( a - 4) * 5]= 6
3+ ( a - 4) * 5 = 6 : 2
3+ ( a - 4) * 5 = 3
( a - 4) * 5 = 3 -3
( a - 4) * 5 = 0
a - 4 = 0:5
a - 4 = 0
a= 0+4
a=4
Răspuns:
1 + {2 x [3+ ( a - 4) * 5]:6} * 7 = 8
{2 x [3+ (a 4) *5]:6}*7=8-1
2x[3+ (a-4)*5]:6=7:7
2x[3+(a-4)*5]=1×6
3+(a-4)*5=6:2
(a-4)*5=3-3
a-4=0:5
a=4
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, vă rugăm să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la lista de favorite!