Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex] \sin^{2} (30) + \cos^{2} (30) = 1[/tex]
[tex]\tan (30) \times \cot(30) =\frac{ \sqrt{3} }{3} \times \sqrt{3}[/tex]
[tex]\sin(45) + \cos (45) = \frac{ \sqrt{2} }{2} + \frac{ \sqrt{2} }{2} = \sqrt{2} [/tex]
[tex]\sin^{2} (45) + \cos^{2} (45) =1[/tex]
[tex]\tan(45) \times \cot(45) = 1 \times 1 = 1[/tex]
[tex]\sin(60) + \cos (60) = \frac{ \sqrt{3} }{2} + \frac{1 }{2} = \frac{ \sqrt{3} + 1 }{2}[/tex]
[tex]\sin^{2} (60) + \cos^{2} (60) =1[/tex]
[tex]\tan (60) \times \cot(60) = \sqrt{3} \times \frac{ \sqrt{3} }{3} = 1 [/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, vă rugăm să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la lista de favorite!