Răspuns :
Răspuns:
[tex]\bf [(4,23 -2,4 \cdot 0,9): 2,3 + 3,42] : 1,2 =[/tex]
[tex]\bf [(4,23 -2,16): 2,3 + 3,42] : 1,2 =[/tex]
[tex]\bf (2,07: 2,3 + 3,42) : 1,2 =[/tex]
[tex]\bf (0,9 + 3,42) : 1,2 =[/tex]
[tex]\bf4,32 : 1,2 =[/tex]
[tex]\red{\bf \underline{3,6}}[/tex]
==pav38==
Răspuns:
[(4,23 – 2,4×0,9): 2,3 + 3,42] : 1,2=
[(4,23-2,16):2,3+3,42]:1,2=
(2,07:2,3+3,42):1,2=
(0,9+3,42):1,2=
4,32:1,2=
3,6
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, vă rugăm să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la lista de favorite!