Răspuns :
Răspuns:
- x = 3
Explicație:
12 + 4(4x - 3) = 6(3x - 1)
12 + 16x - 12 = 18x - 6
16x = 18x - 6
16x - 18x = - 6
- 2x = - 6
x = - 6 / (-2)
x = 3
Răspuns:
12+4(4x-3)=6(3x-1)
12+16x-12=18x-6
16x=18x-6
16x-18x-6
-2x=-6
x=3
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Limba română. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, vă rugăm să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la lista de favorite!