Răspuns :
Răspuns:
f(x)=(m+1)x-9
Deoarece f este strict crescatoare =>m+1>0 m> -1
m∈(-1,+∞)
f(m-2)=m-3)
f(m-2)=(m+1)(m-2)-9=m-3
m²+m-2m-2-9=m-3
m²-m-11-m+3=0
m²-2m-8=0
Δ`=1-1*((-8)=1+8=9
m1/2=1+/-√9=1±3
m1= -1 nu se accepta
m2=1+3=4
f(x)=(4+1)x-9
f(x)=5x-9
_____________________
reprezentare grafica
Int cu Ox f(x)=0
5x-9=0
5x=9
x=9/5
A(9/5,0)
Intersectia cu Oy
f(0)=5*0-9=0-9=-9
B(0,-9)
Graficul este dreapta AB
Explicație pas cu pas:

Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, vă rugăm să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la lista de favorite!