Răspuns :
3-2x(m+1)=22
2x(m+1)=22-3
2x(m+1)=19
m+1=19x2
m+1=38
m=38-1
m=37
Răspuns:
3-2 ×(m+1)=22
m+1=22:2
m+1=11+3
m+1=14
m=14-1
m=13
Explicație pas cu pas:
13este răspunsul! Sper ca este corect și ca te-am ajutat! :)
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, vă rugăm să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la lista de favorite!