👤

20 - (3 x 5-2x3):(27-9x 2) =​

Răspuns :

Explicație pas cu pas:

20-(15-6):(27-18)

20-9:9

20-1

=19

20 - ( 3 × 5 - 2 × 3 ) : ( 27 - 9 × 2 ) =

20 - ( 15 - 6 ) : ( 27 - 18 ) =

20 - 9 : 9 =

20 - 1 = 19

Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, vă rugăm să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la lista de favorite!


Ze Learners: Alte intrebari