Răspuns :
Răspuns:
(9×7+5)×10:2-(2+2×20:4×3+213:3)=
(63+5)×10:2-(2+2×5×3+71)=
68×10:2-(2+10×3+71)=
68×5-(2+30+71)=
340-(32+71)=
340-103=237
Sper că te-am ajutat!
(63+5)×10:2-(2+2×5×3+71)
68×10:2-(2+10×3+71)
68×10:2-(2+30+71)
68×10:2-(2+101)
68×10:2-103
68×5-103
204-103
101
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, vă rugăm să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la lista de favorite!