Răspuns :
Răspuns:
(x+2)(x-2) =
x·x-2x+2x-4=
x²-2x+2x-4=
x²-4
Explicație pas cu pas:
[tex] \bf \big(x + 2 \big) \cdot\big(x - 2 \big) = [/tex]
[tex] \bf x^{2}- 2x + 2x - 2^{2} = [/tex]
[tex] \red{ \underline{\bf x^{2}- 4}}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, vă rugăm să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la lista de favorite!