Răspuns :
[tex]2 \times ((6 \times 9) - (6 + 9)) - 14 = \\ 2 \times (54 - 15) - 14 = \\ 2 \times 39 - 14 = \\ 78 - 14 = \\ 64 \\ 64 = 8 \times 8[/tex]
Răspuns:
2 × ( 6× 9 ) - ( 6 + 9 ) - 14 =
= 2 × ( 54 - 15 ) - 14 =
= 2 × 39 - 14 =
= 78 - 14 =
= 64
64 ≈ 8 × 8
Succes!! coroana?
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, vă rugăm să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la lista de favorite!