Răspuns :
Răspuns:
956-4×2×[70-2×(2×2÷2-2+2)]-327=
956-8·(70-2·2)-327=
956-8·66-327=
956-528-327 =
428-327=
101
Răspuns:
Bună!
956-4×4×2×[70×2×(4÷2-2-2)]-327
956-4×4×2×[70×2×(2-2-2)]-327
956-4×4×2×(70×2×0)-327
956-4×4×2×(140×0)-327
956-4×4×2×0-327
956-16×0-327
956-0-327
956-327
629
sper că te-am ajutat succes!❤✨
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, vă rugăm să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la lista de favorite!