👤

Ajutați-mă va rog! Îmi trebuie rapid ​

Ajutațimă Va Rog Îmi Trebuie Rapid class=

Răspuns :

Răspuns:

√3(3√3-2√3)= √3·√3= 3

Deci cel care a răspuns corect este Robert, adica punctul a).

Răspuns:

[tex] \sqrt{3} ( \sqrt{27} - \sqrt{12} ) = \sqrt{3} (3 \sqrt{3} - 2 \sqrt{3} ) = \sqrt{3} \times \sqrt{3} = 3[/tex]

sper ca am ajutat

Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, vă rugăm să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la lista de favorite!


Ze Learners: Alte intrebari